Rock'n'roll blåa ögon

Du sitter mittemot mig och säger att du inte vill att vi ska höras under helgen och att vi får se sen. Du säger att du måste bestämma dig, att du måste veta om du ska berätta för henne att du träffat någon ny och att det kommer betyda att det mellan dig och mig kommer bli på riktigt. Sedan lägger du dig i min famn. Du kysser mig. Du håller om mig. Du säger att du tycker om mig. Men du vill inte höras i helgen och när vi skiljs åt på morgonen är jag beredd på att vi kanske aldrig hörs igen, tacksam för det fina jag haft tillsammans med dig. Det går en halvtimme och sedan får jag ett sms från dig. Du skriver att jag ska lyssna på rock'n'roll blåa ögon. Du skriver att du gör det, att du inte orkar bry dig om att du är klyschig. Du skriver att den passade perfekt. Du skriver ett citat från låten, "kanske världen förstår oss denna gången". Jag bryr mig inte om att svara. Inte nu. Några minuter går och sedan ringer du och jag svarar. Du frågar om allt är okej. Du frågar vad jag gör. Jag frågar vad som hände med att vi inte skulle höras. Du svarar att du inte kunde låta bli. Vi pratar ett tag och fem minuter efter att vi har lagt på skickar jag ett sms och frågar om du kommit hem än. Du svarar att du lagar mat. Du skriver att du vill laga middag till mig någon gång. Du skriver att du vill laga middag till mig och min mamma. Du skriver att du vill träffa min mamma. 
 
När tiden är rätt ska jag plocka upp dig 
och ta dig långt härifrån. 
Du sätter höstsolen i eld. 
Jag vill se dom där skyarna igen.
Jag vill försöka igen.
Den här gången kanske världen 
förstår oss.
 
Jag är förvirrad.
Kan någon själ som läser denna blogg svara på vad han vill? Kan någon svara på om han tycker om mig? Kan någon svara på om det finns en chans att vi blir ett par?

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

han vill ha dig han vill ha dig han vill ha dig. visst finns det frestelser där ute, även för honom. men han vill ha dig felizia, trust me

Kommentera här: